In een wat bijzondere competitie – waar nadat er eerst een team bijgekomen was er inmiddels twee teams afgehaakt zijn – moest ons zevental vandaag aantreden tegen de dames van Noordeloos. Dit team had een doelpuntrijke wedstrijd gespeeld tegen Unitas en ook gewonnen van Dubbeldam, dus de gastvrouwen moesten in ieder geval op hun hoede zijn.

Onze dames gingen goed van start en al snel kwamen er kansen. De wedstrijd was zes minuten oud toen Rianne de 1-0 maakte. Een foutje in de verdediging betekende heel onverwacht de 1-1. Maar onze dames bleven de bovenliggende partij tegen de sportieve ploeg van Noordeloos. De 2-1 van Andrea was van zeer grote schoonheid! Voorzet van Wendy en met het hoofd tegendraads ingekopt, keepster volstrekt kansloos.

Net voor rust bracht Vera een veilige marge van 3-1 op het scorebord. Meteen na de thee was het wederom Andrea die met een bekeken schot 4-1 maakte. Paar minuten later alweer Andrea op aangeven van Vera, 5-1. Natuurlijk kon Wendy niet achterblijven en van afstand maakte zij een minuut later de 6-1. En toen was het Maaike tijd. Na paar fraaie aanvallen over meerdere schijven maakte ze 7-1 en 8-2.

Tussendoor hadden de dames van Noordeloos uiteraard nog even 7-2 gemaakt. Al met al een een fijne overwinning voor GSC/ODS VR2 met de koppositie als beloning. Vanaf deze plaats ook nog dank aan de prima leidende scheidsrechter!