Het is eigenlijk elke zaterdag weer een feest, maar afgelopen zaterdag was het ronduit fantastisch om wéér nieuwe gezichtjes te zien op onze Mini’s Day. We telden liefst 25 deelnemertjes, dus het was even aanpoten voor de begeleiding. Het pretfestijn voor de allerkleinste voetballiefhebbertjes blijft in trek, zo mogen we dus wel concluderen. We gaan er dan ook met veel inzet en plezier mee door !

Op het bekende parcours, waar vooral gewerkt wordt aan traptechniek en coördinatie, zagen we Yusuf, Romeo, Ömer, Dylan, Talha, Emir, Sara, Aaron, Cherlina, Jakub, Emirasaf, Daley, Turhan, Mousto, Emirhan en Kenan actief. Ze werden begeleid door Ariëtte, Sven (van JO13-1), André en Inbar) en enkele – al net zo enthousiaste – ouders. De kleintjes die nét een stapje verder zijn gingen slalommen en afronden onder leiding van Peter.

Adnan, Mete, Tyler, Ömer, Romano, Kamil, Luca, Maks en Deniz speelden twee partijtjes, begeleid door Fahim en Marcos. Na afloop werd alles gezamenlijk opgeruimd en kreeg iedereen een appel ! Ja ja, vorige week een banaan en nu een appel, want de Mini’s hebben een heuse fruitsponsor (daarover binnenkort méér !). Luca kreeg ook nog patat, want hij moest als pupil van de week de aftrap bij het eerste zaterdagteam doen en kreeg als dank een bal met alle handtekeningen van de selectie.

Natuurlijk is er komende zaterdag weer training voor de mini’s. Jullie weten het; om één uur aanwezig zijn, want om 13.15 uur gaan we van start.