Na een goede start van de competitie was het belangrijk voor JO9-1 om dit voort te zetten. En dat lukte uitstekend ! Het bezoekende ASWH kreeg een flink pak slaag: 15-3. Onze pupillen waren vanaf de eerste minuut heer en meester. Na een mooie pass van Aytug kon Yigit de score openen met een bekeken schot laag in de hoek.

Kort na de openingsgoal was de beurt aan Eren, die van afstand de score prachtig verdubbelde. Daarna was het Osman, die op aangeven van Yigit voro de derde treffer zorgde. Vervolgens na goed voorbereidend werk van Eren kwam de bal terecht bij Aytug, die genadeloos uithaalde en zo de 4-0 binnen knalde!! Kort hierna was het de beurt aan Eren, na goed voorbereidend werk van Yigit: 5-0.

Giovanni, die uitstekend aan het keepen was, was bij één van de tegenstoten van ASWH kansloos: 5-1. Maar nog voor de rust sloeg GSC/ODS opnieuw toe via Eren: 6-1. In de tweede helft ging JO9-1 onverdroten voort. Aytug maakte binnen 6 minuten een onvervalste hattrick en tilde de score naar 9-1. Opnieuw sputterde de tegenstander nog even tegen (9-2), maar echt spannend werd het natuurlijk niet meer.

Mertcan mocht op aangeven van Yigit koeltjes afronden (10-2) en kort hierna was het Yigit zelf, die op aangeven van Aytug de bal in de korte hoek schoot: 11-2. Na een mooie corner van Eren kreeg Mertcan de bal in één keer op zijn slof en zorgde voor 12-2. hierna was het Yigit, die na aangeven van Eren de bal heel koel afrondde 13-2. Oog in oog met de keeper schoot Yigit de 14-2 keurig in de hoek.

ASWH deed nog één keer iets terug met opnieuw een mooi afstandsschot (14-3), maar het laatste woord was aan Eren, die op aangeven van Yigit de bal keurig afrondde en de eindstand bepaalde op 15-3 ! Komende zaterdagochtend gaat JO9-1 op bezoek bij RCD.