Na de goed verlopen bekerronde en de eerste competitiewinst met 13-0 die helaas uit de boeken is
gegaan omdat de tegenstander uit de competitie is gestapt. Moesten we aantreden tegen het sterke Heerjansdam jo17-1.

Dat Heerjansdam een van de topploegen uit de competitie was bleek al snel onder leiding van de excellerende aanvoerder van de gasten legde ze ons al gauw het vuur aan de schenen. Waar we met enige kunst en vliegwerk op de been bleven was het na 6 minuten toch raak en lag de bal achter Billy in de goal.

Dat we zelf ook een aardig balletje kunnen trappen lieten we bij vlagen wel zien wat via Ersan de gelijkmaker opleverde. Niet in het in minst onder de indruk trapte de gasten weer af en namen niet veel later wederom de leiding. Toch wisten via een paar counters gevaarlijke te worden en was het nu Altan die de keeper van de gasten verschalkte en de 2-2 aantekende.

Waar we de afgelopen wedstrijden op basis van voetbal de tegenstanders konden overtroeven werd er nu een ander spelletje gevraagd. Helaas wisten we hier niet mee om te gaan en waren de gasten niet alleen voetballend beter maar ook veel feller op de bal en de wil om te winnen dit leidde tot een 2-5 ruststand.

Met wat verse krachten en de goede bedoelingen was de instelling wel wat beter maar het meeste leed ook al geschied. De wedstrijd leek iets meer in evenwicht totdat de gasten weer wat gas gaven, en ons een lesje gaven in slimheid, mentaliteit en de wil om te winnen liepen ze uit naar de dubbele cijfers waar Mustafa nog wel wat terug deed wat een 3-10 uitstand opleverde. Een wedstrijd die iedereen snel wil vergeten maar waar we ook heel veel uit kunnen en moeten leren.