Het eerste zaterdagteam  is de competitie uitstekend begonnen. Bij Hekelingen werd een 0-3 zege geboekt in een wedstrijd met twee gezichten. GSC/ODS speelde een geweldige eerste helft, waarin de basis voor de zege gelegd werd, maar zakte in de tweede helft bedenkelijk ver weg.

In het rustieke dorpje onder de rook van Spijkenisse kreeg de thuisploeg in het eerste bedrijf voetballes. Vlot combinerend, met veel beweging in de ploeg, was GSC/ODS heer en meester. Hekelingen mocht welgeteld één keer op doel schieten en kwam er voor de rest niet aan te pas.

Het wachten was slechts op doelpunten. Nadat Jeffrey Gooshouwer een fraai lobje nog op de lat zag belanden kwamen die verdiende treffers dan toch. Djim Kammerman schoot na een korte solo hard en laag binnen (0-1) en op aangeven van Jeffrey Gooshouwer verdubbelde Wesley van de Wiel de marge.

De 0-2 stand bleef na de thee erg lang op het scorebord staan. De thuisploeg speelde met meer druk naar voren en kwam nu wel af en toe dreigend voor het doel. Achterin zat het echter redelijk goed dicht bij GSC/ODS, al moest doelman Jeremy Dijkstra tot drie keer toe met een knappe redding een tegentreffer voorkomen.

Het moet gezegd dat de Dordtse ploeg er in die tweede helft maar weinig tegenover stelde. Omdat de gastheren niet tot scoren kwamen was er echter geen vuiltje aan de lucht. Djim Kammerman deed in de laatste minuut nog één keer voor hoe je moet scoren: 0-3.

De goed leidende scheidsrechter hield het na die treffer meteen voor gezien. Na een verplichte snipperdag in de eerste speelronde was zo’n uitzege in ronde twee natuurlijk erg lekker. Komende zaterdag wacht het eerste thuisduel. Op bezoek komt dan WCR uit Rhoon.