Met maar liefst 9 afzeggingen moesten we aantreden tegen het een klasse hoger uitkomende Dubbeldam. Dat het een zware dobber zou worden was dan ook wel te verwachten en na enige puzzelen dachten coaches Jan en Raymond en juiste strijdplan gevonden te hebben.

Met de linies kort op elkaar en geconcentreerd uit de taak spelend ging de wedstrijd de eerste 20 minuten nog gelijk op waarbij de grootste kansen voor ons waren. Helaas voor Thomas en ons zagen we zijn bal op de lat belanden in plaats van binnen de palen waardoor een mooie voorsprong ons niet gegund werd.

Toch was het Dubbeldam die niet geheel verassend op voorsprong kwam, helaas voor ons kwam deze goal voor bij het niet goed opletten bij een corner en was Jeroen kansloos op het schot en kwamen de gastheren op een 1 – 0 voorsprong.

Door de voorsprong gingen de mannen van Dubbeldam nog wat makkelijker spelen en werd ons speelveld uit elkaar getrokken en was het de achterhoede onder leiding van Dylan en keeper Jeroen die af en toe met wat kunst en vliegwerk de schade wisten te beperken tot de geringe achterstand.

Na in de rust de puntjes op de i te hebben gezet en Jeroen b binnen de lijnen voor Nathan begonnen we vol goede moed aan de 2de helft. De mannen van Dubbeldam deden er een schepje boven op en we werden terug gedrongen op eigen helft. De krachten en energie die we tijdens de eerste helft hadden verspeeld begonnen zijn tol te eisen en was het de spits van Dubbeldam die op fraaie wijze de 2-0 achter Jeroen schoot.

De volgende aderlating voor de ploeg diende zich aan toen aanvoerder Danny zich moest laten vervangen wat een extra domper betekende voor de al behoorlijk gehavende ploeg. Nadat Jeroen b een duw in zijn rug kreeg van een dubbeldammer en daardoor zijn tegenstander tegen de grondwerkte besloot de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. Jeroen werd van af 11 meter kansloos gelaten en de voorsprong van de gasten werd vergroot naar 3-0.

Was hiermee dan al het leed dan geschied op deze zonnige zaterdag? Nee na de geblesseerd uitgevallen Danny en Yoran moest ook Jeffrey het veld verlaten en moesten de mannen van GSCODS de schade verder proberen te beperken met 10 man. Wonder boven wonder liep de schade niet verder op en kan het nog verrassend genoemd worden dat ook de doelman van Dubbeldam op de proef worden gesteld. Dat met deze nederlaag het bekeravontuur ten einde is, is zuur maar met het begin van de competitie voor de deur mogen de mannen van het “Daverende de vierde” hier niet te lang bij stilstaan en vol goede moed beginnen aan het nieuwe competitie avontuur.