Dat de Mini’s Day’s een succes zijn, wisten we eigenlijk al. Ook tijdens de Mini’s Day Trainig van afgelopen zaterdag bleek dat maar weer eens. Net als de week ervoor mochten we namelijk ook deze keer twee nieuwe gezichten verwelkomen. Ömer en Aaron voegden zich bij onze jongste gelederen.

Naast nieuwe aanwas voor de mini’s hebben we ook nieuwe gezichten bij de begeleidig mogen verwelkomen. De moeder van Mete heeft aangeboden om te komen helpen. En ook Maaike zal – wanneer zij zelf niet hoeft te voetballen – als stagiaire van de sportopleiding de begeleiding ondersteunen.

De groep van vijftien kinderen werd zoals gebruikelijk in twee delen opgesplitst. Adnan, Kamil, Ömer, Tyler en Mete speelden onder leiding van Ariëtte een partijtje 3×2.

Emirhan, Emirasaf, Daley, Dylan, Jakub, Romeo, Turhan, Aaron, Ceyhun en Mousto liepen onder begeleiding van André en ouders door het uitgezette parcours.

Ook deze week konden onze jonge voetballiefhebbers in de rust rekenen op een bekertje siroop, waarna ze weer opgeladen aan het tweede deel van de training konden beginnen. Na afloop kregen de kinderen een ijsje of snoep voor alle inspanningen.

Aankomende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Wil je meedoen? Zorg dat je uiterlijk om 13:00 uur aanwezig bent. De training is van 13:15 uur tot 13:45 uur.