Na een uitstekende winst van vorige week kreeg jo9-1 zaterdag Drechtstreek op bezoek.
Drechtstreek die ook zijn eerste bekerduel had gewonnen, met 8-3, was de directe tegenstander voor koppositie in de poule.

Jo9-1 startte de wedstrijd voortvarend!!

Na 10 minuten spelen stond al de 3-0 op het scorebord. Door doelpunten van Gennaro, die op aangeven van Aytug, het eerste doelpunt van de ochtend binnen knikte 1-0. Niet veel later was het Aytug die op aangeven van Eren de 2-0 maakte en kort daarna de 3-0 aantekende door een miscommunicatie van de tegenpartij.

Na de time-out voerde GSC/ODS een aantal wissels door en bleef doorgaan waar het mee bezig was. Yigit tekende voor 4-0 na een bekeken vrije schop, die onhoudbaar was voor de keeper. Niet veel later slalomde Yigit vier tegenstanders voorbij en schoot de bal feilloos in de kruising 5-0.

Net voor rust knalde Emirhan een afgeslagen bal in één keer uit, zo de lange hoek in 6-0, ruststand.

De tweede helft was nog geen 2 minuten oud en Aytug maakte zijn derde van de dag door 1 op 1 met de keeper keurig af te ronden, 7-0.

Yigit, die de bal aangespeeld kreeg door Osman, de bal keurig in de hoek plaatste zorgde voor 8-0. Op aangeven van Yigit kon Eren de bal feilloos in het doel rammen en tekende voor 9-0. Niet veel later was de beurt aan Osman die een bal aangespeeld kreeg van Yigit en in één keer in de hoek plaatste 10-0. Eren, die een geblokkeerde schot van Osman voor zijn voeten kreeg, bleef koel en rondde keurig af, 11-0. Mertcan faalde ook niet 1 op 1 en plaatste de bal keurig in de hoek 12-0. Niet veel later dribbelde Mertcan keurig door het hart van de defensie van de tegenstander en schoot hard raak 13-0. Een vrije trap die hard in het doel belandde zorgde voor de eindstand 13-1.

Met het uitstekende verdedigende werk van Semih was de schade achterin beperkt gebleven met 1 doelpunt.

Klasse gevoetbald door iedereen en er wordt steeds meer samengespeeld, waardoor er meer doelpunten vallen en ruime overwinningen geboekt worden!!

Yusuf