De bekerloting leverde voor GSC/ODS JO19-1 louter ontmoetingen op met in hogere afdelingen acterende tegenstanders. In het geval van de tegenstander van zaterdag is dat zelfs nog een understatement. FC Dordrecht JO-19 speelt in de tweede divisie , maar liefst vier(!!!) niveaus hoger.
En dan treedt GSC/ODS ook nog aan met eerstejaars spelers en zelfs enkele JO-17 spelers.
Voor FC Dordrecht een uitgelezen gelegenheid om een aantal bankzitters de wei in te sturen. En daar zullen ze voorlopig wel blijven, want met een zwaar verdedigend systeem bleef GSC/ODS tot de rust makkelijk op de been. Verder dan een balletje op de binnenkant van de paal en een kopbal naast kwam FC Dordrecht niet.

Helaas wist onze JO19-1 geen speldenprikje uit te delen. De momenten om dat te doen werden nog niet gezien.

De onvermoede ruststand was echter niet onverdiend te noemen en voor de FC Dordrecht trainer aanleiding om wat versterkingen binnen de lijnen te brengen. Dat hebben onze jongens geweten. FC Dordrecht spoot uit de startblokken. Toch was er een onoplettendheid van onze kant voor nodig om de 1-0 op het scorebord te zetten. Dordrecht nam een corner kort en snel waardoor hun speler te ruim de tijd kreeg om de bal nauwkeurig over de als versteend toekijkende verdediging te lepelen waarbij, met wat geluk, bij de tweede paal de bal binnen kon worden gekopt.

Het doelpunt viel eigenlijk te snel in de tweede helft en toen niet veel later ook de 2-0 werd binnen geschoten was het verzet gebroken. FC Dordrecht liep uit naar 6-0. Voor onze zeer jonge ploeg, die nog maar een paar wedstrijden in deze samenstelling in de benen heeft, en veel minder trainingsuren maakt dan hun opponent, eigenlijk een goed resultaat.