Na het onwennige begin van de ploeg vorige week uit bij Arkel stond de 2de test voor de deur tegen Noordeloos jo17-1. Met een volledig fitte groep moesten we proberen deze klus te klaren. Dit betekende wel dat er 7 wissels op de bank moesten plaats nemen.

Na een goede warming-up kon er dan aan de wedstrijd begonnen worden de toegestroomde toeschouwers hadden nog niet goed en wel een plekje aan de kant gevonden of Kayra had de 1 – 0 al achter de doelman van de gasten liggen. Dit was het gelijk het sein om massaal te aanval te trekken en de gasten het vuur aan de schenen te leggen.

De achterhoede werd niet of nauwelijks getest en konden naar hartenlust opbouwen nadat er verschillende mooie aanvallen geen doelpunten opleverde was het na een schitterende combinatie tussen Jari en Nathan wel raak toen Nathan met een schitterende steekbal Kayra in staat stelde om de 2-0 binnen te schieten. Ondanks de vele doelpogingen werd er voor rust niet meer gescoord en werd met de 2-0 voorsprong de kleedkamer opgezocht.

Met 7 verse krachten in het veld na rust die ook heel gretig hun kunsten wilden vertonen werd er dan ook afgetrapt voor de 2de helft. De mannen van Noordeloos hadden nog niet door dat we al weer begonnen waren en was het de door Shairon weg gestuurde Mustafa die het doel onder vuur nam, deze poging kon ternauwernood gekeerd worden maar de goed meegelopen Danny pikte de bal op en schoof deze nonchalant in het doel 3-0.

Het verzet leek nu toch echt wel helemaal gebroken en doelman Timo kreeg niets meer te doen dan af en toe een terugspeelbal. De druk naar voren werd opgevoerd en de keeper en verdediging van de gasten moesten vol aan de bak. Ondanks de vele goede reddingen van de goalie van Noordeloos kon ook hij niet voorkomen dat Mustafa nog 3 x kon scoren en ook er ook nog een doelpunt van Altan wat een 7 – 0 eindstand opleverde.

Wat de kracht van deze ploeg is, is nog moeilijk in te schatten maar dat de jongens gretig zijn en dat de spelvreugde ervan af spat kan niet ontkend worden op naar de lastige uitwedstrijd tegen Papendrecht.