Het elftal trad aan voor de tweede bekerwedstrijd uit bij en tegen Emma.
Wat resulteerde was een eenzijdige wedstrijd waarin onze dames de hele wedstrijd de bovenliggende partij waren tegen de jonge dames van de thuisploeg.
Al deed de magere 2-0 voorsprong door doelpunten van Wendy in de rust toch anders vermoeden: kansen werden niet afgemaakt, en met de woorden van trainer Arie Pankras Sr. “Deze keepster laat heel veel los” werd ook veelvuldig vanaf een meter of 30 op het doel geschoten. Helaas voor onze dames, wist de keepster deze ballen allemaal klemvast te krijgen.

Na rust een paar wissels omdat er later op de dag nog een toernooi op het schema stond.
De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste: eenrichtingsverkeer richting het doel van Emma.
Met diverse fraaie combinaties liep de score uiteindelijk op naar een eindstand van 1-7 door doelpunten van Kayleigh en nog vier keer Wendy.

Deel twee van de dag was het toernooi bij RCD. Een prachtige start voor ons nieuwe team: het zevental. Vier wedstrijden om te zien hoe ver we zijn om te starten aan de competitie.
Eerste wedstrijd tegen DFC 2 werd gewonnen met 1-0. De tweede tegen RCD werd een 8-0 overwinning voor onze dames. De derde wedstrijd tegen DFC 1 een 2-0 overwinning zodat een gelijkspel in de laatste wedstrijd tegen EBOH voldoende zou zijn.
Na het eerste tegendoelpunt in het toernooi werd uiteindelijk de stand recht getrokken naar 1-1 en werden onze dames eerste van het toernooi.

Complimenten aan de organisatie van RCD voor het soepel verlopen tijdens het sportieve en gezellige toernooi.