Ook dit seizoen bestaat bestaat weer de mogelijkheid om voor slechts vijf tientjes een wedstrijdbal te sponsoren voor Zaterdag-1 of Zondag-1. Wie als balsponsor optreedt krijgt daar uiteraard ook iets voor terug. Dat is in de eerste plaats een reclamebordje, dat het hele seizoen in de kantine blijft hangen. Ook wordt de balsponsor altijd op de website vermeld in het blokje van de eerstkomende thuiswedstrijd voor Zat-1 of Zon-1.

De eerste wedstrijdbal van dit seizoen, voor zaterdag 6 oktober, is gesponsord door Tapas restaurant La Bodega uit Cala d’Or in Mallorca. Dit restaurant wordt gerund door ons oud-lid Nick Nannings, die GSC/ODS nog altijd een warm hart toedraagt.

Voor de werving van balsponsors krijgt de sponsorcommissie altijd hulp van Lucien Gooshouwer, die ook nu al weer enkele mensen en bedrijven bereid heeft gevonden om een wedstrijdbal te sponsoren. We zijn echter nog niet uitverkocht, dus meer balsponsors zijn zeer welkom!