Met een heerlijke barbecue voor onze vrijwilligers, tot in de puntjes verzorgd door onze sponsor De Smokerie, is het seizoen 2017/2018 afgesloten. Voorzitter Thom van Ewijk memoreerde in een kort dankwoord aan allen dat het een uiterst succesvol seizoen was. Sportief dankzij zes kampioenen en twee bekerwinnaars, maar ook qua sfeer en clubgeest zijn grote stappen gemaakt.

De komst van het pannaveld met een extra terras heft de vereniging een ‘boost’ gegeven. Heel veel leden hebben zich op allerlei manieren ingezet om de komst van dit pronkstukje mogelijk te maken. Dat heeft het ‘wij-gevoel’ versterkt. Er wacht onze club overigens een nieuwe uitdaging waarvoor we óók (nog) geen geld hebben:  verlichting op ons tweede veld !

Het lijkt een nogal luxe wens, maar is dat zeker niet. Door de forse groei van de vereniging (we zijn de grens van 500 leden gepasseerd) is er in de wintermaanden onvoldoende trainingscapaciteit. We willen het hoofdveld niet al te zwaar belasten en daarom is het nodig om trainingen te spreiden over alle drie de velden. Hier komen we zeker nog bij jullie op terug….

Vrijwilligerscoördinator Arjen Catsburg verraste de barbecue-gangers met een heuse club-quiz. Wie er gewonnen heeft is tot op dit moment niet duidelijk, daar de puntentelling door haperend bereik van mobiele telefoons eindigde in een gezellige chaos. Arjen zoekt dit uiteraard tot de bodem uit en hoopt in september alsnog duidelijkheid te kunnen verschaffen. Het was overigens wél erg leuk !

Arie Pankras senior greep z’n kans door alle aanwezigen even te wijzen op de doos van z’n vriendin. Dat riep enige hilariteit op, maar gelukkig stopten diverse vrijwilligers een kleine bijdrage in de doos. Arie en Gerda doen namelijk op 23 september mee aan de Dam tot Damloop. Ze laten zich daarbij sponsoren voor een goed doel. Ook hier komen we zeker nog bij jullie op terug !

Rest ons nog om alle vrijwilligers, maar ook al onze andere leden, donateurs, sponsors en supporters een hele fijne zomervakantie te wensen.