Iedereen verandert in zijn leven wel een paar keer van woonadres, e-mailadres, telefoonnummer of bankrekeningnummer. Dus ook de leden van GSC/ODS. Helaas wordt onze ledenadministratie daardoor nogal eens onaangenaam verrast; een mail of brief die onbestelbaar wordt terugbezorgd, iemand is telefonisch plots niet meer bereikbaar, een contributie kan niet worden afgeschreven. Dat soort problemen….

Bij deze dus een dringende oproep aan alle leden; geef zulke wijzigingen altijd even door via ledenadministratie@gscods.nl  Dat voorkomt problemen en misverstanden. Uw privé-gegevens zijn overigens bij ons in goede handen. Ook GSC/ODS werkt volgens de richtlijnen van de onlangs aangescherpte privacy-wetgeving. Gegevens van leden zullen bijvoorbeeld nooit verstrekt worden aan derden, met uitzondering van de KNVB.