Dankzij onze klusploeg hebben we weer wat extra ruimte voor materiaal. Ze hebben een tweede container op de kop getikt. Die is zaterdagmorgen met hulp van enkele leden opgehaald en op onze accommodatie geplaatst. Nu die extra ruimte er is vraagt de klusploeg alle leden en sympathisanten van de club om hen te helpen met extra benodigdheden.

Concreet zijn ze op zoek naar een werkbank, een bankschroef, extra gereedschap en tuingereedschap. Uiteraard is er wel één en ander, maar vrij weinig. Weet je toevallig nog ergens iets te staan of liggen, dat toch niet meer gebruikt wordt? Dat bijvoorbeeld bij opa en oma in een schuurtje achter de spinnenwebben hangt? De klusploeg kan het goed gebruiken !

Heb je iets in de aanbieding? Neem het mee. Wil je dat de klusploeg het komt ophalen? Neem dan even contact op met Lucien Gooshouwer. Dat kan via een mailtje naar lugo123@gmail.com