Alle jeugdspelers – en hun ouders – worden verzocht om in hun agenda alvast zaterdag 25 augustus te markeren. Dan mogen jullie allemaal weer aan de bak, want dan begint voor de jeugd bij GSC/ODS het seizoen weer. De opening is net als vorig seizoen met een Kick Off Day. Aanvangstijden volgen later nog.

Uiteraard hopen en verwachten we dat jullie er dan allemaal weer bij zijn. De jeugdcommissie en de jeugdactiviteitencommissie gaan in ieder geval zorgen voor een leuk programma voor elk jeugdteam op deze dag ! Van Mini’s tot en met de Onder-19; jullie zullen allemaal in actie komen tijdens de Kick Off Day.

Mocht je die dag nog niet terug zijn van vakantie, of toevallig een dringende andere verplichting hebben, wil je dan aan je (nieuwe) trainer of leider laten weten dat je niet kunt komen. Dit is erg belangrijk, aangezien er het nodige geregeld moet worden en vooraf bekend moet zijn hoeveel jeugdleden aanwezig zijn. en.

Beide commissies wensen jullie voorlopig nog even een fijne zomervakantie !