Ja ja, jullie lezen het goed: één van onze webmasters gaat deze week op vakantie.
Nu zullen er vast ook anderen rond deze periode op vakantie gaan, en dat is ook meteen de reden waarom wij iedereen steeds verzoeken om de webmasters niet persoonlijk via email en/of whatsapp te benaderen voor stukjes op de website, maar om dit via de algemene mailbox te doen.

Nu dat Thijs Blom vanaf vandaag op vakantie is, geldt dit des te meer.
Wij hebben het streven om ieder bericht binnen 48 uur op de website te plaatsen, aangezien iedere webmaster een (voltijd)baan heeft naast het webmaster-schap, en daarnaast óók nog eens andere taken binnen de vereniging: voetballend lid, sponsorcommissie lid, ledenadministratie, secretaris, barmedewerk(st)er, etc.

We willen iedereen dus vanaf nu vragen om stukjes en verzoeken te mailen naar webmaster@gscods.nl en niet meer naar de webmasters privé: hoe meer er op één webmaster wordt geleund, hoe groter het gat dat achterblijft als de webmaster er (tijdelijk) mee stopt.

Wij wensen Thijs namens het webmaster team een hele fijne vakantie toe, en hopen op jullie medewerking.