Het Jaap van de Wiel Toernooi is zaterdag onder prima omstandigheden en met veel publiek uitstekend van start gegaan. Twee van onze eigen teams pakten in hun eigen leeftijdscategorie de eerste prijs: JO8-1 en JO17-1. Overigens deed ook JO17-2 het uitstekend, want dit team drong door tot de finale, wist daarin JO17-1 op 0-0 te houden en moest pas buigen na strafschoppen.

JO19-1 en JO17-3 pakten een vierde prijs, JO11-1 eindigde als zesde en zowel JO8-2 als JO11-2 moest genoegen nemen met een zevende prijs. Al met al deden onze jeugdteams het in deze editie van dit Jaap van de Wiel Toernooi heel behoorlijk. En het is natuurlijk nog niet afgelopen, want zondag komen nog JO15-1 en de beide JO13-teams nog in actie !

Ruim zestig jeugdteams zijn dit weekend weer actief op onze velden (en een vierde veld dat we lenen van buurman Oranje Wit) en hoewel het toernooi nog niet is afgelopen heeft het er toch alle schijn van dat ook deze editie een succes mag worden genoemd. Zondag wordt er gevoetbald van 9.30 tot 13.00 uur en ook dan hopen we weer veel mensen bij GSC/ODS te zien.