Komend seizoen willen we de donderdagavond in onze kantine omdopen in ‘clubavond’. Natuurlijk kan er buiten gewoon getraind worden, maar ook binnen gaan we wekelijks activiteiten doen. Om precies te zijn willen we gaan kaarten, darten en biljarten. Soms gebeurt dat al spontaan, maar door er wat vastigheid in aan te brengen weten alle liefhebbers precies wat er te doen is en wanneer…

Het idee is dat we regelmatig, bijvoorbeeld om de week, gaan darten, kaarten en biljarten. We willen per ‘spelsoort’ wel graag iemand hebben die de kar trekt. Een man (of vrouw) die het een beetje regelt dus. Veel werk is dat niet, dus daar moeten mensen voor te vinden zijn… Kan of wil jij ons helpen of wil je wat meer weten? Meld je dan bij vrijwilligers@gscods.nl of bij Arjen Catsburg, bestuurslid vrijwilligerszaken.