Wie komend seizoen bij een andere club wil voetballen dan z’n huidige vereniging moet dat uiterlijk 15 juni regelen. We hebben al links en rechts geluiden opgevangen van mensen die (weer) bij GSC/ODS komen voetballen, wat we héél goed snappen. En er schijnen er ook nog een paar te zijn die onze club juist willen verlaten. Onbegrijpelijk, maar we respecteren dat natuurlijk ook…

Voor overschrijving is het noodzakelijk dat bij jouw huidige club alle in bruikleen verkregen spullen (sportkleding, tassen etc.) worden ingeleverd en dat er voldaan is aan alle financiële verplichtingen, zoals contributie. Of je nu komt of gaat bij GSC/ODS, de spelregels zijn voor iedereen hetzelfde. De ledenadministratie kan je helpen als je vragen hebt en is ook twee keer aanwezig bij de club, speciaal voor overschrijvingen.

Noteer deze twee momenten even in je agenda, als je plannen hebt om te verkassen… Zaterdag 9 juni van 11.30 tot 13.30 uur en vrijdagavond 15 juni van 19.00 tot 21.00 uur. Alie Sieben zit dan in de bestuurskamer. Kun je op deze data niet, stuur dan even een mail naar ledenadministratie@gscods.nl om iets anders af te spreken !