GSC/ODS is weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

dit seizoen zal de huidige jeugdactiviteiten commissie hun taak afmaken en voor volgend seizoen hun taken willen overdragen aan weer drie nieuwe commissie leden.

Allereerst dank ik Anascha, Miranda en Liesbeth voor hun geleverde vrijwilligers werk, tijd en inzet. Heel erg bedankt!!!!!!! Ik hoorde al geluiden dat jullie of een aantal van jullie je weer in zullen zetten op een ander plekje binnen de vereniging. Top.

 

Voor nu vraagt dit minimaal 3 andere leden, mogelijk is er al 1 nieuwe, dan blijven er nog 2 over 🙂 En nog 1 erbij mag ook hoor, genoeg te organiseren en doen. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn ook gewoon vaste activiteiten die georganiserd mogen worden……wil je meer weten over de inhoud van de vrijwilligerstaak, kijk dan bij de vacture via deze link

of mail naar vrijwilligers@gscods.nl of bel mij. Dan breng ik je in contact met de juiste mensen.

Arjen Catsburg
Vrijwilligers organisatie.