Ook voor de mini’s zit het seizoen er op. Afgelopen weekend werd de laatste Mini’s Day voor de zomer gehouden. We mochten liefst 19 kinderen begroeten, waaronder ook weer twee nieuwelingen; Megan en Dion. Uiteraard hopen we die, net als alle andere mini’s, na de zomer nog vaker te zien.

Daley, Micha, Dylan, Emirhan, Aybars, Mousto, Hamza Emin, Jakub, Megan en Dion werkten op ons bekende parcours aan traptechniek en motoriek onder leiding van Ariëtte, die gelukkig ook dit keer assistentie kreeg van enkele ouders en een opa.

De iets oudere kids speelden twee tegen twee een partijtje onder leiding van Marcos en Raymond. Op het ene veld waren dat Ahmed, Mehdie Nour, Donal en Kamil, op het veld ernaast kwamen Deniz, Emre, Thor en Timur in actie. Voor alle mini’s was er na afloop een ijsje en een echte GSC/ODS medaille (zie foto’s onder) !

In het afgelopen seizoen trok de Mini’s Day tientallen kinderen. Ongeveer de helft er van is inmiddels lid geworden. Ook komend seizoen zullen we minis die lid worden een sporttas geven en hoeven ze een half jaar géén contributie te betalen. Overigens is de contributie daarna erg laag; twee euro en 50 cent per maand om precies te zijn.

Elf mini’s mogen zich inmiddels pupil noemen, want zij stroomden in de winterstop door naar de nieuwe teams JO7-1 en JO8-2. Na de zomer is het de bedoeling dat alle mini’s, die in 2012 en 2013 geboren zijn, doorstromen naar een JO7-team. Eerst wordt natuurlijk met de ouders gesproken. Zij krijgen daarvoor een uitnodiging.

Zoals het er nu naar uit ziet gaat GSC/ODS komend seizoen wellicht met drie JO7-teams de competitie in. Maar eerst mogen ze lekker vakantie vieren. Vanaf deze plek bedanken we iedereen voor zijn of haar inzet bij de Mini’s Days en de trainingen. Zaterdag 25 augustus beginnen we weer met de eerste Mini’s Day Training.