De hele dag zijn leden van de jeugdcommissie en vrijwilligers bezig geweest om onze accommodatie gereed te maken voor het Jaap van de Wiel Toernooi. Ons grote jaarlijkse spektakel speelt zich dit weekend af op zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur en zondag van 9.30 tot 13.00 uur. Natuurlijk hopen we op véél publiek ! De weergoden lijken ons elk geval gunstig gezind.

Alle jeugdteams van GSC/ODS komen dit weekend op het eigen toernooi in actie. Zaterdagmorgen is het de beurt aan JO8-1 en 2 en JO11-1 en 2. De jongsten spelen tegen Oliveo, Rijsoord en drie teams van ASWH. JO11-1 treft sv Charlois, Woudrichem, Nieuwerkekr, Beek Vooruit, GJS en Skilzz. JO11-2 ontmoet VVGZ, Beek Vooruit, GJS, ASWH, TOGB en Capelle.

‘s Middags is het de beurt aan JO19-1 en de drie JO17-teams. De oudste junioren krijgen te maken met Leonidas, NOC Kralingen, Vitesse Delft, ASC Nieuwland, ARC, Blijdorp en Sparta. JO17-1 en JO17-2 botsen op De Betr. Spartaan, Excelsior, RKVV Roosendaal, Forza Almere en ASWH. JO17-3 treft Drechtstreek, Willem II, VVIJ, IFC en Peursum.

Zondagmorgen komen JO15-1 en de beide JO13-teams in actie. JO15-1 gaat aan de bak met Vlotbrug, Meeuwenplaat, Oranje Wit, Dubbeldam, JEKA en Wippolder. JO13-1 en JO13-2 spelen tegen Meeuwenplaat, DFC, BZC Zuiderpark, en OVV.

Het is een jeugdtoernooi en daarom mag er op en rond de velden niet gerookt worden ! Verder zal zaterdag tot 16.00 uur géén alcohol geschonken worden in de kantine. Op zondag blijft de kantine ook alcoholvrij tot het eind van het toernooi. Wij wensen alle deelnemers veel speelplezier en alle toeschouwers veel kijkplezier !