Zaterdag-3 en Zaterdag-4 zijn allebei kampioen geworden. Dat zorgde voor een spontaan feestje én een reeds geplande fuif. Het derde elftal versloeg op Hemelvaartsdag nummer twee Drechtstreek en besloot het titelfeestje zaterdagmiddag te vieren. Kort daarvoor werd ook De Alblas nog even aan de zegekar gebonden. Ongeslagen en met zeventien punten voorsprong, dat is indrukwekkend. Vanaf deze plaats chapeau !

Ook gaan de felicitaties naar het vierde elftal. Luid toeterend keerde het team terug uit Zwijndrecht, waar Pelikaan met 3-1 verslagen werd. Zaterdag-4 staat met nog drie wedstrijden te gaan twaalf punten ‘los’ en de heren (zie foto) besloten dat meteen te vieren op het nieuwe terras naast ons pannaveld. Het was nog lang gezellig…

De kampioenskoek is hopelijk nog lang niet op. Zaterdag-2 ligt namelijk ook op titelkoers. Bij de jeugd zien we dat JO17-1 en JO8-1 uitstekend draaien. Zaterdag-1 is al zeker van de play-offs en ook Zondag-1 maakt daarop een goeie kans. We hebben wel eens minder succesvolle seizoenen gekend…