In de race naar de titel telt voor Zaterdag-2 nog maar één ding en dat is winnen. Ook dit weekend bleek dat gelukkig geen onmogelijke opgave. Thuis tegen Drechtstreek, de nummer 3 op acht punten achterstand, werd het 2-0 en daarmee is één concurrent voor het kampioenschap meteen uitgeschakeld.

Het was eerlijk gezegd geen goede wedstrijd van Zaterdag-2. Veel dingen lukten deze middag niet, al werd er wel hard gewerkt. Veel balverlies leidde er toe dat ook de ploeg uit Papendrecht er in bleef geloven, maar met een paar goede reddingen hield Paul zijn ‘hok’ vakkundig schoon.

Twee vroege treffers, van Kemal (6e minuut) en Yassine (19-de minuut) zorgden uiteindelijk voor de winst. Zaterdag-2 gaat komend weekend op naar Rijsoord. Bij winst kan ook concurrent Oranje Wit op onoverkomelijke achterstand gezet worden.

Wellicht hebben we bij GSC/ODS aanstaande zaterdag dus wéér een kampioensfeestje te vieren. Zaterdag-2 speelt in Rijsoord vanaf 12.30 uur en hoopt natuurlijk dat er veel leden en supporters van onze club komen kijken!