In het restant van de gestaakte wedstrijd bij The Gunners heeft Zaterdag-1 dinsdagavond géén fout gemaakt. De anderhalve week geleden opgebouwde voorsprong van 0-2 werd met één treffer opgehoogd. Onder een rood avondzonnetje schoot de tot negen man gereduceerde thuisploeg in Breda nog wel even verrassend uit de startblokken.

Binnen een minuut zag doelman Paul Thies tot ieders opluchting een schot van de paal afketsen. Het was het eerste maar meteen ook laatste wapenfeit van de gastheren. Na het restje van het eerste bedrijf werd van veldhelft gewisseld en nam GSC/ODS het heft stevig in handen. Abdullah Dagdeviren vertaalde het overwicht in een doelpunt, maar ondanks een reeks uitgespeelde kansen bleef het bij 0-3.

Door de competitie winnend af te sluiten kan Zaterdag-1 de derde plaats in de eindrangschikking niet meer ontgaan. Dit impliceert dat het team niet hoeft te spelen in de eerste ronde van de play-offs en alleen op 9 juni één wedstrijd om promotie/degradatie speelt tegen de nummer 13 van de derde klasse C. Over een kleine twee weken is duidelijk welke club dat wordt.