Na de succesvolle eerste open training voor vrouwen en meisjes besloten we er dus een vervolg aan te geven. En komende woensdagavond (30 mei)  vanaf 20.00 uur is het dus zover.  Alle vrouwen en meiden vanaf 14 jaar, lid of (nog) geen lid, zijn dan opnieuw welkom. Het is vrijblijvend, dus het gaat echt om kennismaking. En vind je het leuk, ja dan….

Op de eerste open training mochten we 25 speelsters op ons trainingsveld begroeten, zowel eigen leden als van buitenaf. Bij veel clubs om ons heen zien we vrouwen- en meidenteams verdwijnen, maar bij ons zit gelukkig de groei er nog in. Met een paar nieuwe leden er bij hopen we komend seizoen zelfs een tweede seniorenteam inschrijven.

Het vrouwen- en meidenvoetbal bij GSC/ODS hangt er niet een beetje bij, maar is een volwaardig onderdeel van de club. Dus serieuze trainingen, gerichte aandacht en naast de jacht op sportief succes (voor het tweede seizoen op rij doen we tot het laatst mee om de titel) volop ruimte voor plezier. In onze filosofie ontwikkelen meisjes zich het best in jongensteams en maken dan rond hun 16-de jaar de stap naar het vrouwenvoetbal.

De trainers van onze huidige vrouwenploeg hebben voor woensdag een pittig, maar gevarieerd programma in elkaar gezet met verschillende  oefenvormen. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Wie om 20.00 uur in sporttenue op het veld staat, kan gewoon meedoen.