Ook voor de supporters van ons eerste zondagteam rijdt er een bus naar de play-off wedstrijd van komende zondag. Het bestuur betaalt net als voro Zaterdag-1 de helft van de kosten, een sponsor de andere helft. Dat betekent dat supporters dus gratis mee kunnen rijden. Let wel; wie het eerst komt, het eerst maalt…

Om mee te kunnen in de bus moet je je vooraf opgeven bij Murat Sahingoz (06 41 44 21 31). Er zijn 54 plaatsen, dus de kans bestaat dat er méér liefhebbers zijn dan zitplaatsen. In dat geval zou het handig zijn als mensen kunnen meerijden met auto’s die naar Brabant gaan.

Daarom vragen we alle supporters, die aanstaande zondag naar Wagenberg gaan, tussen 12.15 en 12.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats bij GSC/ODS. De bus vertrekt om 12.30 uur, dus probeer minimaal een kwartier vroeger aanwezig te zijn.