Dit weekend bereikte ons het droeve bericht, dat afgelopen donderdagavond Cees van der Klooster is overleden. Hij is 85 jaar oud geworden. Bij Merweboys, één van de clubs waaruit onze huidige vereniging is voortgekomen, was Cees in de zestiger jaren bestuurslid en daarna nog acht jaar voorzitter. Bij de viering van het 60-jarig bestaan van Merweboys, in 1977, werd hij benoemd tot Lid van Verdienste en gaf hij de voorzittershamer over aan Piet Bouman.

Vanaf deze plaats wensen wij namens GSC/ODS alle familie en vrienden van Cees van der Klooster veel sterkte. De uitvaartplechtigheid vindt aanstaande vrijdag vanaf 15.00 uur plaats in de Wilhelminazaal van Het Uitvaartcentrum Dordrecht en Omstreken, op de Essenhof. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de Orangerie van Het Uitvaartcentrum.