Als logisch gevolg van het succes van twee gehouden open voetbaltrainingen voor vrouwen en meiden houdt GSC/ODS op maandag 11 juni nog een derde open training !  Het is wel de laatste van dit seizoen, dus wie nog twijfelt of de voorgaande keren niet kon…. grijp je kans !

Alle vrouwen en meisjes vanaf 14 jaar, die zin hebben om echt te voetballen of gewoon eerst eens kennis willen maken met damesvoetbal in het algemeen en onze club in het bijzonder, zijn van harte welkom. We beginnen maandagavond 11 juni om 20.00 uur.

Overigens is het altijd mogelijk om tussendoor eens mee te komen trainen met onze groeiende vrouwenselectie (we hopen het nieuwe seizoen in te gaan met een tweede team). Dus wil je een andere keer wat sfeer komen proeven, dan kan dat ook.

De open trainingen zijn gratis en vrijblijvend, dus wat houd je tegen? Voor meer info kun je contact opnemen met elftalleider Miranda den Toom of trainer Arie Pankras sr. Hun mailadressen zijn: mirandadentoom@live.nl  en  antpankras@hotmail.com