Het zal je toch gebeuren… Kom je voor de eerste keer meedoen op Mini’s Day en word je gelijk uitverkoren om de aftrap bij het eerste zaterdag-elftal te doen. Dit overkwam dus Emre, de zoon van de keeper van Zondag-1. Het bezorgde vader en zoon een glimlach van oor tot oor en dáár doen we het natuurlijk voor.

Op deze zonnige zaterdag mochten we twaalf mini’s begroeten. De allerkleinsten, Jeamely, Daley, Dylan en Jakub, werkten onder leiding van ouders en hulptrainer Sven op het bekende parkoers aan hun traptechniek en motoriek. Nog een paar maandjes oefenen en ze zijn rijp voor een volgende stap….

De Dordtse mini’s speelden twee tegen twee. Max en Lex namen het op tegen Kamil en Emre, onder leiding van Marcos. Mehdie Nour en Aymen (van JO7) stonden tegenover Deniz en David, onder leiding van Paul en Ariëtte.

Na afloop was er voor alle mini’s een patatje met limonade. Voor Emre was het zoals gezegd nog niet klaar; want die deed bij Zaterdag-1 mee aan de warming up, verrichtte de aftrap (natuurlijk gescoord!) en kreeg een bal met daarop de handtekeningen van de spelers.

Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Graag aanwezig om één uur, want we gaan er weer lekker tegenaan van 13.15 tot 14.00 uur. En jullie weten het… vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom en het blijft gratis en vrijblijvend.