Het terras bij ons pannaveld is voorzien van nieuwe stoelen en tafels. Er is trouwens nog volop activiteit aan deze kant van ons clubgebouw, want het gemeentelijk Sportbedrijf is bezig met het opnieuw bestraten van het oprijpad. Vrijdag wordt dat al afgerond en ook daarna moet er nog één en ander gebeuren aan de bestrating aan de binnenzijde van het hek én het oude terras naast de kantine.

We zijn nog druk op zoek naar een paar (gebruikte, maar nog in goede staat verkerende) terrasschermen. U weet wel, van die windschermen die je ziet op terrassen van cafés en restaurants. Uiteraard oriënteren we ons op bekende kanalen als Marktplaats, maar als iemand een tip heeft waar we een paar van die schermen op de kop kunnen tikken, meld dat dan even bij bestuurslid Thijs Blom.

Huisbrouwer Heineken heeft voor het terras een paar nieuwe parasols toegezegd, dus er zit nog meer aan te komen. Hopelijk komen er aanstaande zaterdag veel leden klussen, zodat we de omgeving van het pannaveld verder op kunnen knappen. In de zomer zullen de tuintjes tussen het oude en nieuwe terras worden aangelegd. Op andere plekken moet dan gras en beplanting komen.