Niemand klaagde na afloop van de Mini’s Day Training. Terwijl onze jongste talenten toch écht gewend zijn dat na het sportieve gedeelte een lekkernijtje volgt. Soms een patatje, dan eens een ijsje, of gewoon een snoepje. Maar nee hoor, niks deze keer. Hadden ze straf? Was de inzet niet optimaal? We hebben het inmiddels tot de bodem uitgezocht…. Het was een misverstandje.

Omdat er toch niemand geklaagd heeft hebben we besloten dat de kinderen dus voortaan niks meer krijgen na afloop ! Toch ? Nee hoor, geintje ! Komende zaterdag maken de trainers het helemaal goed met jullie. Het was trouwens best druk dit weekend. Liefst 19 kids kwamen opdraven, al waren er ook een paar bij die normaal met JO7-1 of JO8-2 meedoen.

De allerkleinsten maakten kennis met een nieuwtje; hun trainingsparcours met de bekende pionnen en boogjes is uitgebreid met twee mini-doelen. Onder leiding van Peter en de hulptrainers Sven, Elisa, Brett (van de JO13-2) en Shantely werden ze in gebruik genomen door Cherlina, Chavelly, Emirhan, Jakub, Shandriano, Mousto, Dylan en Donal. Emirhan was er trouwens voor het eerst. We hopen hem nog vaak te zien!

De iets oudere kids werkten partijtje af. Mehdie Nour, Thor en Robbie namen het op tegen Giovanni, Valentino en Daniël, onder leiding van Ariëtte en Nora (van JO13-2). Ahmed en Emre speelden tegen Maks, Kamil en Lex, onder leiding van Marcos. En over Lex gesproken…. Die is lid geworden en mag zich nu een echte clubgenoot noemen. Als dank ontving hij een sporttas.