De Mini’s Day is eigenlijk altijd al een klein feestje, maar deze zaterdag was het ‘double fun’. Dubbel plezier dus, want na de inmiddels traditionele bezigheden werden onze jongste talentjes gevraagd om het nieuwe pannaveld officieel te openen. Nou, dat konden we aan de kleine mannen wel overlaten….

Wellicht bevangen door de hitte of een spontaan stoom-virus lieten een paar mini’s verstek gaan. Dat kan natuurlijk, maar willen de ouders dat in het vervolg dan wel even laten weten? Alvast dank. Twaalf kleine bikkels trotseerden wèl de hitte wel en opnieuw zagen we een nieuw gezicht. Björn had het best naar z’n zin, kregen we de indruk, dus die hopen we nog vaak te zien.

Samen met Micha, Dylan, Mousto, Jakub en  Emirhan werkte Björn op ons bekende parcours, onder leiding van Peter, Ariëtte en Sven (JO13-2) aan de motoriek en traptechniek. We zaten een beetje krap in de begeleiders, dus dank aan de ouders die bijsprongen!

Mehdie Nour, Maks, Ahmed, Kamil, Robbie en Deniz speelden onder leiding van Marcos en Raymond een partijtje af. In de rust werd in de schaduw wat gedronken en afloop was er óók nog een ijsje. Daarna toog de groep naar het pannaveld. Dylan mocht als officiële opening een lint doorknippen en daarna werd er ook nog een wedstrijdje gespeeld.

Volgende week is de Mini’s Day Training op een ander tijdstip, vanwege de bekerfinale van JO17-1. Jullie worden dan verwacht om 11.00 uur !