Ook het inhaalduel tegen Alblasserdam is door JO8-1 omgezet in een hele dikke overwinning. De wedstrijd begon nog wat rommelig, maar al snel openden onze jonge talenten de score. Na een schot van Yigit, dat door de keeper nog net gepareerd werd, reageerde Gennaro attent: 1-0. Kort na de openingstreffer trok Alblasserdam de score gelijk en dachten ze er misschien nog even een wedstrijd van te maken…

De gasten kwamen van een koude kermis thuis, want GSC/ODS begon er lustig op los te scoren. Na een misverstand bij de tegenstander bracht Yigit de JO8-1 weer op voorsprong en na een mooie rush van Gennaro, die de bal keurig afspeelde aan Yigit, zorgde hij ook voor 3-1. Alblasserdam bleef sportief strijden en kreeg ook nog aantal kleine kansjes, waarvan er één hard werd binnen geschoten.

Na de 3-2 was GSC/ODS echter heer en meester. De thuisploeg legde goed voetbal op de mat en bracht de marge nog voor de rust op drie doelpunten. Aytug rondde een mooie rush zelf af (4-2) en niet veel later gaf Mertcan een afgemeten pass aan Aytug, die één op één met de keeper keurig afrondde: 5-2.

In  de tweede helft begon JO8-1 heel fel en trok de wedstrijd volledig naar zich toe. Aytug tekende voor 6-2 na een mooie pass van Mertcan. Niet veel later was Mertcan zelf trefzeker; na een bekeken steekbal van Yigit haalde hij genadeloos uit in de korte hoek (7-2). De honger naar goals was niet gestild, want JO8 bleef gas geven…

Het was opnieuw Mertcan, die de bal van Aytug meekreeg en de bal laag over de grond onhoudbaar voor de keeper inknalde: 8-2. Na een mooie pass van Aytug speelde Yigit zich goed vrij en plaatste nummer 9 mooi in de rechter hoek. Alblasserdam deed iets terug (9-3), maar kon niet verhinderen dat GSC/ODS de dubbele cijfers haalde.

Aytug zorgde met een geplaatst schot voor 10-3, waarna Osman met bekeken balletje voor de elfde treffer zorgde. Aytug verorgde het dubbele slotakkoord. Eerst rondde hij een mooi solo af met een schot in de korte hoek en net voor het einde van de wedstrijd zette hij ook de eindstand op het bord: 13-3. Het nog altijd ongeslagen JO8-1 ontvangt komende zaterdagochtend DFC. Aftrap 8.30 uur.