Onze JO8-1 draait na de winterstop als een trein. Ook de leeftijdgenootjes van DFC werden zaterdagmorgen in de tweede helft helemaal van de mat gespeeld. Het resulteerde in een 9-2 overwinning. In de beginfase zag het daar overigens nog niet naar uit. Met een vroeg doelpunt nam DFC de leiding, maar gelukkig schrok JO8-1 meteen wakker.

De thuisploeg toonde plots weer de felheid van de afgelopen weken en dan kun je wachten op de doelpunten. En die kwamen dus ook. Aytug zorgde voor de gelijkmaker en draaide de rollen helemaal om door een bal vanuit de lucht ineens op z’n slof te nemen: 2-1. Na een afgeslagen aanval was het Eren, die de bal oppakte en voor 3-1 zorgde.

Kort voor rust dacht DFC met een aansluitingstreffer (3-2) de spanning weer terug te brengen. Onze JO8-1 dacht daar echter héél anders over en drukte in de tweede helft het gaspedaal tot de bodem in. De gasten kwamen er niet niet meer aan te pas. Eren zorgde met een perfect geplaatst schot voor 4-2 en Aytug rondde een één-tweetje met Yigit af door de bal in de korte hoek te schieten: 5-2.

Eren was lekker op dreef want elke bal die hij op doel schoot vloog erin. Van héél ver (bij de middenlijn) tekende hij voor 6-2 en kort daarna mocht hij in dribbelen vanuit de zijlijn en schoot zo de bal in de kruising (7-2). Na hard werken van Mertcan mocht hij van dichtbij nummer acht inschieten en het slotakkoord was een schoonheid van een vrije trap,  die Eren in de kruising krulde: 9-2.

Komende zaterdag gaat JO8-1 op bezoek bij Dubbeldam. De bal gaat rollen om 9 uur.