Sinds de winterstop is onze JO8-1 niet meer te stoppen. Deze zaterdagochtend moest Dubbeldam er aan geloven. Het begon een beetje moeizaam, maar na vele gemiste kansen plukte Yigit de bal weg bij een tegenstander en bleef oog in oog met de keeper koel en schoot de bal feilloos binnen: 0-1.

Na de openingsgoal begon het meteen weer te draaien en voerde JO8-1 de druk op. In het eenrichtingsverkeer dat volgde werd de score vlot opgevoerd. Nadat Mertcan de bal in de voeten aangespeeld kreeg plaatste hij de bal keurig laag in de linkerhoek: 0-2. Kort hierna was het beurt aan Aytug die na een rush fraai afrondde tot 0-3.

Na een mooie dieptepass van Yigit kreeg Eren de bal en schoot feilloos de vierde treffer binnen. Met 0-4 brak de rust aan, maar ook daarna zagen we  hetzelfde spelbeeld. JO8-1 hield de tegenstander stevig onder druk. Eren schoot van afstand 0-5 binnen en na een mooie pass van Mertcan rondde Aytug keurig af: 0-6.

De zevende treffer was van grote schoonheid. Yigit soleerde prachtig door de Dubbeldamse defensie, zijn voorzet op maat werd door Eren knap aangenomen op de borst en vanuit de lucht in één keer binnen geschoten. Uit een mooi steekpass van Aytug tekende Eren voor 0-8. Hij nam ook de laatste treffer voor z’n rekening, via een lage schuiver in de hoek: 0-9.

Een klasse prestatie van onze jonge talenten, die hard op weg lijken te gaan naar een dik verdiend kampioenschap! Daarvoor moet komende zaterdagmorgen eerst nog even thuis afgerekend worden met Heerjansdam. Aftrap half negen.