Het met 4-1 gewonnen thuisduel tegen TSC stond voor JO19-1 meer in het teken van voorbereiding op de halve finale van de Dordt Centraal Bokaal dan de competitie. In de eerste helft werd lekker gecombineerd en dat leidde tot twee treffers. Parsa Pourfar kon na goed druk zetten GSC/ODS al in de 8-ste minuut op voorsprong brengen. Maliki Fofana verdubbelde de marge na een pass op maat van Ferit Yaman in de 19de minuut: 2-0.

Nog voor het half uur verstreken was zagen we een schoolvoorbeeld van mooi en effectief voetbal. Vanuit de opbouw werd het middenveld ingespeeld. Daar werd geopend met een lange bal rechts op Xian Maliekhadin. Hij gaf na een individuele actie de bal op maat gegeven aan Ferit Yaman, die 3-0 mocht inkoppen.

In de 38ste minuut maakte Emre Sahin zelfs 4-0. Laatste man Dominiek legde de bal prachtig achter de Oosterhoutse defensie, Emre anticipeerde goed door tussen speler en keeper te lopen en nummer vier in te koppen. Daarmee was de wedstrijd natuurlijk gespeeld.

Met het oog op de wedstrijd van Zondag-1 (waarin ook een paar JO19-spelers mee moeten doen) en het DC Bokaal-duel van dinsdagavond werd in de rust besloten om de boel helemaal om te gooien. Drie jongens van de JO17-1 vielen in en deden het erg goed. Zelfs zo goed, dat gevraagd zal worden of er dinsdag ook een paar meegaan….

De halve finales van de Dordt Centraal Bokaal worden dinsdagavond gespeeld bij SC Emma. GSC/ODS stuit om 19.30 uur op buurman Oranje Wit. Natuurlijk kunnen de mannen een beetje steun van clubgenoten en supporters goed gebruiken !