In het toernooi om de Dordt Centraal Bokaal is JO19-1 woensdagavond doorgedrongen tot de halve finales. Op het terrein van SC Emma werd SSW in de kwartfinale met 4-1 geklopt. De basis voor die ruime zege werd al in de eerste helft gelegd. Maliki Fofana opende na 20 minuten de score en na ruim een half uur verdubbelde Emre Sahin vanaf de penaltystip de marge. Zeven minuten voor rust besliste Mailiki Fofana met zijn tweede treffer feitelijk al de wedstrijd: 3-0.

Na de thee maakte JO19-1 via een treffer van Ferit Yaman aan alle illusies van de zebra’s een eind. De score had zelfs nog veel hoger op kunnen lopen, maar vier doelpogingen belandden op de lat en twee keer stond de paal keer in de weg. SSW mocht nog wel de eer redden, maar daar bleef het bij: 4-1. In de halve finales treft GSC/ODS buurman Oranje Wit en dat wordt een hele zware kluif. Angst hoeft JO19-1 overigens niet te hebben, want eerder dit seizoen werd voor de KNVB beker tegen diezelfde ploeg maar nipt (1-0) verloren.

De halve finale van de Dordt Centraal Bokaal wordt aanstaande dinsdagavond (22 mei) om 19.30 uur gespeeld op het terrein van SC Emma.