Het kan dit seizoen niet op, het ene na het andere team mag zich kampioen noemen. Zaterdag viel die eer te beurt aan JO13-1. De laatste wedstrijd tegen VVGZ deed er zelfs niet meer toe, omdat directe concurrent Oranje Wit donderdagavond een inhaalwedstrijd verloor.

Voor een paar mensen bij het team was het een extra bijzondere dag. Allereerst voor aanvoerder Shendrick Scherptong. Hij nam afscheid van zijn voetbalmaatjes bij GSC/ODS, want komend seizoen speelt hij bij de beloftes van FC Dordrecht. Trainer Fahim, die het team samen met Ryan begeleidt, beleefde ook een memorabele dag, want hij vierde zijn tweede titel al. Met zaterdag-2 werd hij namelijk óók kampioen.

Het kampioensritueel van een gedwongen ‘badje’ voor de trainers in de sloot werd door de JO13-1 omgezet in een collectieve vrijwillige sprong in de vijver. Met de tropische temperaturen van dit weekend werd het ervaren als een prima verkoeling. Mannen, gefeliciteerd !