GSC/ODS beleeft een geweldig seizoen en hopelijk kunnen we nog een paar feestjes vieren… Komende zaterdag spelen bijvoorbeeld al twéé van onze kampioensploegen, zaterdag-3 en JO17-1 (foto), allebei een bekerfinale. Helaas is het niet mogelijk om beide finales te zien, want de aanvangstijden liggen dicht bij elkaar en de speelplaatsen juist ver van elkaar. Clubgenoten, die de teams willen steunen, moet dus kiezen…

Het derde zaterdag-team gaat naar het Brabantse Giessen, waar het zijn bekerfinale speelt tegen ASWH 6. Er wordt om 12.00 uur afgetrapt op het veld van GRC’14. JO17-1 begint een uur later aan zijn finale op het veld van LRC Leerdam. Tegenstander is ‘cupfighter’ Nivo Sparta JO17-3, dat al menig hoger spelend team uit het bekertoernooi knikkerde.

Vanaf deze plek wensen wij beide teams veel succes !