Het open bedrijventoernooi, dat op zaterdag 23 juni bij GSC/ODS wordt gehouden, mag zich in warme belangstelling verheugen. Na het eerste stukje op deze website, twee weken geleden, is het aantal deelnemende teams gegroeid van zes naar elf. Dit impliceert dat er nog ruimte is voor vijf teams. Wil jij met jouw collega’s die dag een leuke middag hebben? Meld je dan aan bij Miranda den Toom.

Méér dan de helft van de deelnemende ploegen heeft zich al opgegeven voor de afsluitende barbecue, dus ook de ‘derde helft’ belooft gezellig te worden. Het is een ‘open’ toernooi, dus elk bedrijf – of een afdeling – kan met één of meer teams meedoen. De bedoeling van dit toernooi is mensen van buiten de vereniging kennis te laten maken met onze club en onze accommodatie. Niet-leden zijn daarom extra welkom.

Er worden korte wedstrijdjes gespeeld met 7 tegen 7 op een half veld. Deelname aan het toernooi is gratis. Wil je ook meedoen aan de barbecue, dan kan dat voor tien euro per persoon. Er word gevoetbald op zaterdagmiddag 23 juni van 13.00 en 17.00 uur. Informatie en opgave kan via Miranda. Haar mailadres is mirandadentoom@live.nl. Inschrijven is mogelijk tot 10 juni.

Tot nu toe ingeschreven zijn: Groeneweg (Dennis), QMA (via Mark van Baal, doen mee met twee teams), Gemeente Papendrecht (Miranda den Toom), Omgevingsdienst ZHZ (Quirine Dielissen), BLC (Theo de Bot), Keraf BV (Ryan Rombout), Schapenkoppen (supportersvereniging FC Dordrecht), een mediateam (journalisten en communicatieadviseurs via Wilko Peenstra), Roos Ros Architecten (Andre Schenk) en AA Size (Arie Pankras sr).