Het was zaterdag loeidruk op ons sportcomplex en daardoor kon de Mini’s Day Training dit keer niet op tijd beginnen. Onze mini’s – en zeker ook de trainers en begeleiders – werden er behoorlijk ongedurig van, maar toen op één van de drie velden het eindsignaal klonk konden onze jongste talenten dan eindelijk aan de bak.

De allerkleinsten, Daley, Mousto, Jakub, Dylan en Micha, gingen aan de slag onder leiding van trainers Ariëtte en Peter, hulptrainers Sven en Nora (van de JO13-2) en enkele ouders. Het is mooi om elke week weer te zien hoe traptechniek en motoriek stapje voor stapje beter worden. Van een zuchtende moeder hoorden we, dat deze kleintjes ook thuis veel willen oefenen. Nou, prima toch?

De andere mini’s- er waren er achttien – mochten partijtjes spelen. Emirhan, Yigit, Mertcan (jo8-1) en Ahmed (jo8-2) deden dat onder leiding van Marcos. Kusey, Lex, Deniz en Timur (jo7) o.l.v. Omer en Jeamely, Maks, Kamil,  Mehdie en Juslain o.l.v. Paul. Assistenten waren Lars (JO11-2) en Brett (JO13-2).

Het was best een beetje warm op deze zaterdag en dus verraste de jeugdcommissie na afloop alle mini’s met een ijsje ! Tsja, dat maakt zo’n Mini’s day natuurlijk dubbel leuk. Kent u ook een klein spruit, tussen de 3 en 7 jaar oud, die graag eens ons voetbalsfeertje wil komen proeven? Neem hem of haar mee! Het is gratis en vrijblijvend. Lid worden komt vast later nog wel….

Komende zaterdag is er weer een Mini’s Day Training. Wil je meedoen, zorg dan dat je om 13.00 uur aanwezig bent !