Na de winterstop draait onze JO8-1 als een trein. Met al drie zeges op zak kreeg de ploeg zaterdagmorgen Papendrecht op bezoek. JO8-1 begon fel en gedreven. Dat leverde voor rust drie doelpunten op. Met een bekeken schot opende Aytug de score. Na een mooie combinatie mocht hij ook voor 2-0 zorgen. Gennaro voerde met een mooie slalom en afronding dat GSC/ODS op 3.0 kwam.

Door een miscommunicatie in de verdediging incasseerde de thuisploeg het eerste tegendoelpunt. Met die 3-1 ging ook de rust in. De tweede helft begon wat stroef en onze manschappen leken het vizier niet op scherp te hebben. De ene kans na de andere kans werd om zeep geholpen. Na een mislukte uittrap kwam de bal in de voeten van Yigit. Die aarzelde niet en knalde  de bal meteen in het net.Vanaf die 4-1

Na de vierde treffer ging het plots weer helemaal lopen en werd de ene na de andere bal keurig ingeschoten. Aytug nam 5-1 voor zijn rekening. Papendrecht deed nog even iets terug (5-2), maar onze JO8-1 was daarna niet meer te stoppen. Yigit slalomde naar 6-2. Na een mooie opgezette aanval rondde Osman keurig af: 7-2. Met een prachtig afstandsschot in de hoek zorgde Aytug voor 8-2.

GSC/ODS was nog steeds niet uitgevoetbald en ging lekker door. Osman tekende voor treffer 9. De tiende kwam op naam van Eren, die genadeloos afrondde nadat een knal van Yigit nog net gekeerd werd. Even later trof Yigit, na een mooie solo alsnog doel: 11-2. En dat betekent dat JO8-1 na vier wedstrijden de maximale score heeft! Als dit zo doorgaat wordt het voor deze kleine mannen nog een heel leuk seizoen…