Na een veelbelovende start dreigt het seizoen voor JO19-1 als een nachtkaars uit te gaan. Subtopper Hardinxveld nam zaterdag aan de Groene Zoom de punten mee naar huis na een veelzeggende 2-5 overwinning. In de eerste helft bleken de gasten veel scherper, wat leidde tot drie treffers. De enige tegentreffer voor rust kwam ook van een Hardinxvelds been. Een voorzet van Xian Malikhadin werd achter de eigen keeper gewerkt: 1-3.

Nadat de thuisploeg in de rust een donderspeech te verwerken kreeg werden de mouwen opgestroopt en leek de wedstrijd te gaan kantelen. Juist op dat moment deelden de bezoekers met twee treffers de genadeklap uit. Emre Sahin zorgde voor de 2-5 eindstand. Met deze uitslag is de titel definitief uit zicht en het moet gezegd, dat de trainingsarbeid ook te laag is om al te hoge verwachtingen te koesteren.

Komende zaterdag krijgt JO19-1 op eigen veld een kans op sportieve revanche, want dan komt om 12.00 uur SC Hoge Vucht op bezoek.