Gewaarschuwd door de karrenvracht aan doelpunten die onze JO17-1 in de najaarscompetitie produceerde probeert in de promotiecompetitie vrijwel iedere tegenstander het catenaccio opnieuw uit te vinden. Regelmatig treft GSC/ODS een muur van spelers aan die geslecht dient te worden. Ook Streefkerk JO17-1 hanteerde zaterdag deze tactiek.

Aanvankelijk had de defensieve instelling van de thuisploeg succes; de eerste grote kans was voor Streefkerk. Timo hield de doorgebroken opponent echter knap van het scoren af. Daarmee was de Alblasserwaardse koek echter meteen op. Het altijd hard werkende middenveld van onze JO17-1 vond de sleutel om de Streefkerkse muur te slechten.

Simcha gaf een balletje simpel aan Olaf mee. Die zette een dribbel in, speelde naar Roy, die na een loopactie de bal fijn klaar legde voor de doorgelopen Olaf, die het net vervolgens ongenadig hard liet bollen: 0-1. Roy legde ook nog een corner op het hoofd van de boven alle tegenstanders uittorenende Simcha. De lat voorkwam echter een tweede treffer.

De 0-2 kwam er echter toch. Roy schoot een vrije trap met gevoel in de benedenhoek. De jongens misten nog wel wat kansen, maar dat maakte tegen het in de touwen hangende Streefkerk niet uit. Bewust of onbewust werd slim het kruit gespaard voor de halve finale bekerkraker (woensdag 19.00u) bij het sterke Hardinxveld JO17-2.

Van beide treffers hebben we ook nog filmpjes ontvangen ! Die staan onder de foto’s. Dus even aanklikken om te kijken.

  

Video JO17-1-14-4-18-1

Video JO17-1-14-4-18-2