Het bezoek aan hekkensluiter Beek Vooruit heeft Zaterdag-1 de verwachte drie punten opgeleverd. Voor aanvang was niet iedereen daar gerust op, want de thuisploeg had dit keer oud-international Pierre van Hooijdonk en oud-NAC speler Geert Brusselers in de aanval geposteerd. De heren kwamen er in de eerste helft echter totaal niet aan te pas.

GSC/ODS denderde in de openingsfase over de gastheren heen. Binnen twee minuten had Wesley van de Wiel de bal al in het netje liggen en niet veel later zorgde Arie Pankras met een prachtige afstandsschot voor nummer twee. Beek Vooruit moest vooral achteruit en via Thayrison Doran en opnieuw Arie Pankras stond het bij rust 0-4, met de aantekening dat nog drie keer de paal geraakt werd.

Zo goed als de eerste helft was, zo slecht was de tweede. Te veel spelers gingen voor eigen succes en er werd steeds slordiger gespeeld. Beek Voouit scoorde zowaar tegen en leek zelfs even terug te komen in de wedstrijd. Met name doelman Jeremy Dijkstra voorkwam dat, door liefst drie keer een doorgebroken Brabander af te stoppen. Wesley van de Wiel legde daarna de eindstand vast: 1-5.

Komend weekend mag Zaterdag-1 op bezoek bij de Tilburgse studenten van TSVV Merlijn. In de strijd om behoud van de vierde plek, die aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de promotie/degradatie play-offs, is winst meer dan welkom.