Uit het Brabantse dorpje Molenschot ontvingen wij het hieronder staande bericht, afkomstig van secretaris Joppe Leenaars van de gelijknamige voetbalvereniging:

Beste GSC/ODS,

Vorige week heeft jullie eerste zondagelftal een uitwedstrijd gespeeld bij v.v. Molenschot. Tijdens deze wedstrijd heeft onze aanvoerder een dubbele beenbreuk opgelopen. Een hele vervelende, onfortuinlijke botsing waarbij zeker geen sprake was van enige opzet. Na een nachtje in het ziekenhuis is onze aanvoerder afgelopen maandag geopereerd en is het scheenbeen voorzien van een flinke pin. Dinsdag mocht hij naar huis om daar verder te herstellen.

Deze week werd onze aanvoerder vervolgens verrast door een enorme fruitmand vanuit jullie. Een heel mooi gebaar, heel erg attent!! Wij waarderen dit enorm. Zouden jullie dit door willen geven aan het desbetreffende team en begeleiding? Zowel namens onze aanvoerder, de spelers en technische staf van Molenschot 1 en het bestuur super bedankt voor dit attente gebaar!!! Wij wensen jullie veel succes toe in het nog resterende deel van de competitie!