Na 2 overwinningen en een gelijkspel moest de jo17-3 naar Nieuw-Lekkerland voor een duel met de koploper. Dat het een lastig duel zou worden hadden de uitslagen van de thuisploeg wel laten zien dus we konden onze borst nat maken.

Vol goede moed reisde we af naar Nieuw-Lekkerland voor deze lastige klus al snel bleek dat de tegenstander over een goed voetballende ploeg beschikte. Desondanks kregen we toch nog wat kansen die helaas niet door Jari, Ian en Nathan werden benut. Waar de mannen en vrouwen geroemd worden om hun mentaliteit en de wil om te winnen en als team te strijden bleek bijna het gehele team een offday te hebben.

Nadat Nieuw-Lekkerland na een kwartier spelen na een goede aanval op 1-0 was gekomen was het geloof in een goed resultaat gelijk weg en leek de ploeg geen van GSCODS geen schim meer op het team uit de eerdere wedstrijden. De deur werd wagen wijd open gezet en fout op fout gestapeld zo konden de gastheren voor rust 3 cadeautjes uitpakken en de stand naar 4-0 tillen achter de kranig werende Brian.

Na een stevige peptalk in de rust was er een iets ander beeld te zien en waren er nog wat kansen voor de GSCODS-ers zo zag Jari een bal met de hand van de lijn gehaald worden en spatte een schot van Ian op de onderkant van de lat uiteen. En miste ook Nathan nog een goede mogelijkheid.

Toch was de vroege pakjesavond nog niet helemaal afgelopen en mochten de gastheren nog 2 behoorlijke presentjes uitpakken. En hield Brian met enkele fantastische reddingen nog treffers uit het doel waardoor de eindstand op 6-0 bleef steken. Het komt niet vaak voor dat een complete ploeg een offday heeft op een enkeling na volgende week volgt een nieuwe kans om de rug te rechten voor deze sympathieke en over voldoende kwaliteit beschikkende ploeg uit bij Dubbeldam.