“Waar zijn de trainers?” vroegen sommigen zich af. Door andere verplichtingen, zoals het internationaal toernooi waar onze A- en B-junioren dit weekend aan meedoen, waren de vaste krachten Raymond, Marcos en Peter deze Mini’s Day afwezig. Gelukkig was onze rots in de branding, Ariëtte, er wel en sprong Omer, trainer van de JO8-1 met enkele ouders en hulptrainers Sven (JO13-2) en Melanie (JO15-1 bij. Dank aan allen !

Dertien kids deden dit keer mee. Jakub, Micha en Dylan werkten aan hun traptechniek op het bekende parcours en er werden twee partijtjes gespeeld. Jeamely en Dion speelden 2×2 tegen Kamil en Kusey. Donal, Lex en Emirhan 3×3 tegen Daniël, Robbie en Erik.

Donal en Micha gingen na de training weg en Nassim (JO8-2), Eren en Mertcan (JO8-1) kwamen paaseitjes zoeken (van chocolade) en hebben samen met alle andere mini’s en clubgenootjes van de JO7 en JO8-teams genoten van een heerlijke Paaslunch. Vanaf deze plek een vette pluim aan Liesbeth van de jeugdactiviteitencommissie, voor de prima organisatie van deze mooie extraatjes !